Imediat ce au inceput sa apara pozele cu Brigitte Macron si s-a aflat ca este mai in varsta ca sotul ei cu 24 de ani au inceput si speculatiile:  Emmanuel Macron isi datoreaza succesul sotiei! Oare? Nu are si el nimic bun, este un fel de marioneta in mainile fostei sale profesoare? Ma indoiesc, mai degraba cred ca este invers, el i-a dat ei puterea de a fi mereu tanara, impotriva varstei si a aspectului fizic. Proverbul precum ca in spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica are cu totul alt sens decat ii dau unii azi, luand lucrurile mot-a-mot!

Este Brigitte Macron forta din spatele lui Emmanuel Macron?

Poate ca povestea Israelei a pus romanii pe ganduri, insa va asigur eu ca desi „iubirea” dintre un elev de 15 ani si profesoara lui de 40 nu este ceva normal – adica unanim acceptat – iar faptul ca i-a promis ca o va lua de sotie acum 24 de ani nu este ceva comun, pana la urma e viata lor, o pot trai asa cum vor. DA, vor fi mereu criticati, insa numai ei stiu de ce sunt impreuna si cat de mult se iubesc!

Pentru cine nu stie povestea de dragoste dintre Brigitte si Emmanuel Macron iata pe scurt istoria: la 15 ani ea era profesoara lui, el se indragosteste si in 2006 ea divorteaza pentru ca apoi sa se marite in 2007. Nu au copii impreuna, ea are sapte nepotei iar el nu a fost niciodata casatorit. Cat % din ascensiunea lui Emmanuel Macron se datoreaza sotei sale? Nu avem cum sa stim, insa daca ea il sprijina moral si sufleteste el poate ajunge oriunde!

Emmanuel Macron si Brigitte Macron

Este Brigitte Macron forta din spatele lui Emmanuel Macron?