Vestile rele circula repede, asa se faca ca desi prognoza meteo pe luna octombrie ne anunta ca se va incalzi putin, temperaturile nu vor depasi totusi 25 de crade Celsius, in schimb va ploua abundent in mai toata tara. Nici in Europa nu va fi o vreme mai frumoasa, deci aveti grija cum va programati iesirile in oras, concesii sau plecarile pe distante mari. O veste buna este faptul ca incepand de marti vom avea temeperaturi pozitive in toata Romania, dar asa cum am spus mai sus, nu va bucurati prea tare, nu se vor depasi maxime de 20 de grade pana vineri.

Avertizari meteo pentru luna octombrie

Prognoza meteo pentru luna octombrie nu este tocmai imbucratoare, insa se incadreaza in limitele normale pentru aceasta perioada a anului. Pentru cei ce mai au inca productie agricola de cules lucrurile nu mai stau la fel de bine, culturile fiind afectate de valul de frig de la sfarsitul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie. Cel mai greu va fi dimineata cand vom avea temperaturi maxime in jurul a 5 grade Celsius, urmand sa creasca pe parcursul zilei pana in jurul valorii de 20 de grade.

Tineti aproape de DigitalPress pentru a afla nouatile de la rubrica Meteo, sau urmariti evolutiile climatice din aplicatiile mobile oferite pentru Android si IOS.

Prognoza meteo

Avertizări meteo pentru luna octombrie