Inca o finala din Vocea Romaniei s-a terminat aseara, iar eu ma bucur ca a castigat cea pe care am votat-o si eu – Ana Munteanu, din Republica Moldova. melodia castigatoare a fost aleasa de Smiley cu multa inspiratie – La Bohème a lui Charles Aznafour. ca de obicei in acest sezon antrenorii au dat fetelor melodii cantate de barbati si invers, dar cum rareori ai ocazia, o melodie interpretata magistral nu te deranjeaza. Deci 100.000 de euro au plecat la Chisinau, Loredana a ramas tot fara un trofeu, Adrian Despot nu a reusit sa sparga gheata, iar Tudor Chirila a trebuit sa se resemneze.

Ana Munteanu din Moldova a castigat Vocea Romaniei 2017

Ana Munteanu nu este la prima sa victorie in lumea muzicii, desi foarte tanara ea a mai castigat acum trei ani Moldova are talent, iar Tudor Chirila a trebuit sa se multumeasca cu locul doi alaturi de Meriam Jane. Moldoveanca a castigat pe drept as zice eu, chiar daca sezonul 7 din Vocea Romaniei a fost zic eu , cel mai slab. De data asta Lordana a mizat pe unguroaica Zsuzsana Cerveni si a ocupat locul trei, in timp ce proaspatul intrat Andrei Despot a fost pe ultimul loc cu Andrada Cretu.

Ce pot sa zic? In mod cert am fost impresionat de parcursul Anei Munteanu, am votat cu ea si a castigat. Imi pare rau de Despot ca a ajuns primul de la coada, desi nu sunt fan Vita de vie, dar nici Vama veche sau Smiley, iar despre vestimentatia Loredanei as scrie sute de pagini – evident nu laudative, speram ca editia cu numarul 8 din Vocea Romaniei sa fie mai buna, iar castigatoarei Ana Munteanu ii doresc multe realizari in anii ce vin si sa cheltuie cu folos suta de mii de euro castigata!

Finala Vocea României 2017

Ana Munteanu din Moldova a câștigat Vocea României 2017