Am primit azi la redactie o scrisoare prin care eram informati ca angajatii de la Posta Romana – filiala Husi, nu au nicio grija vis-à-vis de coletele clientilor sai. Mai pe scurt, o persoana a pus un colet la Husi cu destinatarul in localitatea Halmeu din judetul Satu Mare. Minune, dar coletul nu a ajuns la destinatar ci intr-o localitate din judetul Sibiu. Evident ca nimanui nu-i pasa si probabil desi s-au facut reclamatii atat din partea expeditorului cat si a destinatarului, pachetul se va intoarce la expeditor – care din intamplare nu mai est ein tara. Ce-i de facut si cine raspunde pentru incurcatura?

Angajatii de la Posta romana – indiferenta si neglijenta crasa

De ce angajatii Postei Romane se comporta astfel cu clientii lor, de la care iau bani si de pe urma carora primesc salariu? Sa fie Moldova mai altfel decat restul tarii? Am vazut ca si la Posta din Iasi sunt probleme, dar acolo macar exista o scuza – angajatii nu prea citesc ce scrie pe plic. DA, cu siguranta nu angajatul de la ghiseu a facut incurcatura, dar are obligatia de a incerca sa repare o greseala a institutiei la care lucreaza – sau poate ca nu, de vina e ca de obicei cetateanul, care pierde de fiecare data – timp, nervi si bani.

Traim intr-o tara in care nimanui nu-i pasa de ce se intampla in jurul sau, iar de aceea o ducem asa cum o ducem cu totii. Cand fac greva angajatii de la Posta Romana ar vrea sa fie ascultati, ajutati si daca se poate sustinuti de restul populatiei. Cu astfel de comportament nu este de mirare ca a ajuns sa fie ocolita de catre romani. Oare se va sesiza candva si un sef de la Posta, sau de fapt nimanui nu-i pasa?

Posta Romana - Huși

Angajații de la Posta romana – indiferenta și neglijenta crasă