sa nu va pierdeti cu firea daca o sa vedeti o statuie a printului de Monaco, Rainier al III-lea la Bucuresti, probabil ca doamna primar Gabriela Firea viseaa la o stauie a sotului ei milonar la Moncaco – la schimbul de amabilitati. Evident viseaza, in schimb am mai cheltuit  868.000 lei, echivalentul a aproximativ 200.000 de euro, bani platiti din bucgetul primariei cu dedicateie celui ce a realizat statuia. Bine c anu e din aur, cine stie cat mai costa si cand disparea de pe soclu.

Rainier al III-lea de Monaco are statuie in Bucuresti – evident opera Gabrielei Firea

Da, ati tinut bine minte – cetatenii au protestat dar nu a contat, a fost doar o intarziere si pana la urma de aia esti primar, ca sa dai banii primariei cui vrei tu si pe ce vrei tu. Ne va ajuta la ceva sau cu ceva aceasta statuie? Cu nimic, nici Monaco nu va face loby pentru Romania, sau sa zici ca o sa avem excursii la stauie, deci bani aruncati pe geam, mai bine faceau un parculet pentru copii, ala folosea la ceva.

Culmea este ca nici printul nu a venit sa-si vada statuia, dar a fost sotia – ceea ce e totusi onorant. A mai fost si Printul de Romania si directorul Circului Globus, Bogdan Stanoevici. Pe langa statuie mai sunt si cativa acrobati, pentru ca Printul de Monaco este cel c ea infiintat la el in principat Circul Globus, unul dintre cel emai renumite, deci era pacat sa nu fie si ceva care sa aminteasca de asta in Bucuresti.

Statuie în București

Rainier al III-lea de Monaco are statuie in București – evident opera Gabrielei Firea