Atunci cand o etapa se incheie, incepe o alta plina de provocari. La fel se intampla si atunci cand, din diverse motive, se renunta la o anumita locuinta sau la orice fel de spatiu si este necesara mutarea. Dar acest proces poate fi greu si ii poate gasi nepregatiti pe majoritatea oamenilor. De aceea este de dorit sa se apeleze la o firma mutari mobilier.

Mai putine griji la mutarea mobilei

o casa in autoutilitara

Unul dintre principalele avantaje oferite de firmele de mutari mobila este acela ca ii scapa de griji pe oameni in privinta acestui aspect. Daca in anii trecuti, mutarea reprezenta o adevarata corvoada, fiind necesara prezenta rudelor, vecinilor sau a prietenilor pentru a cara cutiile cu agoniseli, acum un simplu telefon la firma respectiva rezolva tot.

Fiind vorba de profesionisti, acestia vor stii cum sa dezasambleze obiectele si cum sa le impacheteze astfel incat sa nu se deterioreze. Iar acest lucru este foarte important, pentru ca deseori oamenii care fac totul de unii singuri se plang de faptul ca in timpul mutarii, foarte multe obiecte decorative li s-au stricat si nu au mai putut fi folosite in noua locatie.

Impachetarea este intr-adevar importanta, pentru ca de ea depinde atat starea articolelor cat si depozitarea eficienta. Firmele de profil pun la dispozitie cutii din carton pentru mobilier, dar si cutii speciale pentru haine, astfel incat acestea sa ajunga in stare cat mai buna la destinatie.

Marfa ajunge rapid la destinatie

De asemenea, stresul produs de transportul in siguranta al obiectelor va disparea si el. O autoutilitara folosita de firma in cauza poate transporta marfa valoroasa, care altfel nu ar putea fi lasata pe mana unor persoane necalificate. Firma se va ingriji ca marfa sa ajunga in conditii bune la destinatie. In acest sens, multe astfel de societati de debarasare mobila au incheiate contracte cu un asigurator pentru produsele pe care le transporta.

Cand apeleaza la o astfel de firma, clientul va specifica unde doreste sa fie trimisa mobila si va avea posibilitatea sa negocieze pretul pentru transport.

Conditii speciale pentru produsele fragile

Inventarierea produselor, recomandata si de FastMoving, o tehnica folosita de firmele in cauza, este de asemenea foarte utila pentru a avea siguranta ca nu se omite nimic in procesul mutarii. Toate obiectele, de la cele mai mici, pana la cele mai mari vor ajunge acolo unde trebuie.

O provocare foarte mare atunci cand se transfera mobilier de la o locuinta la alta este aceea a transportului pieselor fragile. Dupa cum se stie, ele necesita conditii speciale pentru a ajunge in aceeasi forma in locatia dorita. Unele vor trebui depozitate in cutii prevazute cu folii speciale (cu bule de aer), iar altele necesita alte artificii. Firma de mutari se va ocupa de toate aceste aspecte si va lua toate masurile de siguranta necesare.

Un alt avantaj demn de luat in considerare este protejarea propriului autoturism, care si asa nu oferea conditiile necesare unui transport de aceasta natura.