Am impresia ca astia din Parlamentul Romaniei ori sunt prosti ori asa i-a facut mamica lor, dupa ce PSD ne explica ca nu vrem sa muncim pentru ca ne multumim cu 150 de lei pe luna – venitul minim garantat, dar care se da si el daca maturi strazile, acum vine blonda de la PNL – Raluca Turcan – si ne explica acelasi lucru, romanii nu muncesc pe gratis, deci sa nu le mai dam ajutoare! DA, rromii se pare ca le iau nu pentru ca nu vor sa munceasca ci pentru ca se pot lua, iar cei ce au facut legile – adica tot alde madam Turcan, le-au facut prost!

Liberalii iar dau cu bata in balta – Raluca Turcan si venitul minim garantat

Am fost liberal pentru multa vreme, chiar si cand Calin Popescu Tariceanu cheltuia in nestire din buget, doar ca apoi a venit profesorul Crin Antonescu, acum madam  Raluca Turcan, de parca cineva are de gand sa distruga partidul asta definitiv. Cum sa crezi ca poate trai cineva cu 150 de lei pe luna madam de la PNL? Voi va faceti salarii de nu se mai pot numara in 8 ore de munca, nu maturati strazile ca sa vedeti cum este, in schimb va bateti joc de populatie. Voi si PSD-ul, poate ca e timpul sa dispareti ambele partide din tara asta, sa ne lasati sa ne vedem de viata nostra , ceziceti?

A trebuit sa vina madam Turcan sa ne spuna ca salariul minim pe economie o pleasca, ca suntem dusi cu pluta daca nu ne multumim cu el, numai lor se pare ca nu le mai ajung banii si isi maresc cel putin odata pe an salariile, daca nu si de doua ori! Pe bune mai paralamentarilor, voi vreti sa vedeti pana unde mai rabdam sau cum? Faceti experiente pe noi? Evident ca nu va pasa ca noi plecam din tara, numai sa nu ne intoarcem cu furcile, stiti voi – ca la 1907!

Raluca Turcan

Liberalii iar dau cu bata in balta – Raluca Turcan si venitul minim garantat