Pornind de la notiunea clasica de steroizi, acestia sunt substante organice naturale, care sunt prezente in hormonii organismului uman si care au un rol foarte important pentru acesta. Steroizii naturali au in compozitie hormoni sexuali masculini si feminine. Denumirea generala de “steroizi” se refera la cei anabolizanti, caRe sunt derivati sintetici similari cu hormonul sexual masculin, numit testosteron.

Steroizi-balkan.ro mentioneaza faptul ca hormonii androgenici sunt cei care favorizeaza trasaturile masculine, in timp ce hormonii anabolizanti sunt cei care favorizeaza cresterile musculare.

masa musculara steroizi

Trebolon enantat este un exemplu de steroid benefic

Trenbolon enantat este o forma recenta a trenbolinului si foloseste esterul enantat, fiind foarte eficient celor care urmaresc sa obtina un corp de invidiat. Acest steroid construieste optim masa musculara si da un aspect dur muschilor. O foarte mare parte din masa musculara construita cu acest steroid este alcatuita din fibre de buna calitate si impiedica retentia de apa si de grasime.

Scorul anabolic al acestui steroid este excelent in comparatie cu testosteronul care este un bun anabolic, dar care are un scor de doar 100, comparativ cu trenbolonul care are un scor de 500.

Cum cresc steroizii masa musculara?

Sunt tot mai multi tineri care vor sa isi dezvolte masa musculara cu ajutorul acestor steroizi si care aleg variantele foarte simple si extrem de rapide. Tinerii sunt cei mai predispusi la astfel de alegeri, singura problema cu ei constand in faptul ca se hazardeaza si exagereaza cu consumul de steroizi.

Media si retelele de socializare promoveaza doar trupuri perfecte si, din acest motiv, tinerii vor sa obtina astfel de corpuri fara sa se gandeasca ca de cele mai multe ori bagajul genetic si stilul de viata sunt diferite.

Cum afecteaza steroizii viata si starea de sanatate?

Sunt multe persoane care ajung sa ia steroizi si pe langa masa musculara, dezvolta si dependente psihice sau fizice. Acest lucru se intampla de obicei atunci cand steroizii nu sunt corect folositi si sunt luati in exces. Dependenta fizica se manifesta in momentul in care corpul incepe sa se invete cu substantele sintetice, moment in care productia de testosteron naturala se intrerupe, in timp ce dependenta psihica este generata de o senzatie de fericire falsa. Aceste efecte nu apar insa in cazul persoanelor care consuma steroizi in mod rational.

Masa musculara poate fi crescuta si fara steroizi?

Hipertrofia musculara sau cresterea masei musculare se poate inregistra si ca urmare a efectuarii antrenamentelor foarte bine structurate, cu ajutorul antrenorilor specializati in acest sens si cu ajutorul unei nutritii corecte.

Este important insa ca fiecare persoana sa analizeze cu atentie ce anume vrea sa obtina si sa ceara sfatul specialistilor inainte de a decide sa ia steroizi, astfel incat sa primeasca un program combinat de exercitii fizice si steroizi, pentru ca efectele sa fie cele dorite si sa nu apara efectele adverse specifice unui consum irational de steroizi. Diferentele intre un corp bine lucrat si unul in care s-au folosit in exces steroizii sunt vizibile de la distanta si de aceea este bine ca fiecare persoana sa isi stabileasca in mod corect un target.