Iata ca iarna a venit si anul acesta cu temperaturi scazute, minus 15 grade sau chiar mai frig. Nu de multe ori am vazut ca in casa sau apartament este frig, nu mai zic de perioada de inceput si sfarsit de sezon rece cand caloriferele sunt reci – sau sobele, la casa. Cum rezolvam problema? Cu un calorifer electric pe ulei, desigur. De ce? Pentru ca sunt economice, au randament bun si nu costa mult!

Care este cel mai bun calorifer electric pe ulei

Cred ca am fost intrebati de zeci de ori care este cel mai bun calorifer electric pe ulei, ei bine raspunsul este – depinde! Curios lucru, nu-i asa? Pentru ca indiferent ce fel de calorifer electric pe ulei vei cumpara, titul depinde de unde vrei sa-l folosesti. O camera de 50 m² nu poate fi incalzita cu un astfel de calorifer, sau nu cu unul ieftin si mic. pentru ca este nevoie de multa energie. Asa ca nu cumparati calorifere electrice ca sa incalziti casa, nu asta este solutia.

Caloriferele pe ulei se folosesc pentru a incalzi o camera mica pe timp de toamna, inceput de iarna sau primavara sfarsit de iarna, cand temperaturile sunt pozitive – afara ma refer. Unii producatori garanteaza un consum lunar de doar 35 KW pe luna, folosit 24 de ore din 24, evient ca termostatul ar trebui sa asigure functionarea lui in stare cuplata doar 30 % din timp. Poate ca la o camera mica si bine izolata chiar asa este. Daca ai consuma la trei camere 105 KW pe luna, eu zic ca lumea ar putea trece la incalzirea cu calorifere electrice pe ulei.

 

Calorifer electric pe ulei