Desi acum doi ani s-a facut aceiasi gluma macabra, se pare ca cei fara minte nu au odihna, asa ca azi a inceput sa circule iar vestea falsa ca actorul Sylvester Stallone a murit! Au pus si poze care sa te faca sa crezi stirea, oare de ce? Pentru a face trafic pe site, pentru a avea vizonari la o postare? Culmea eset ca nu romanii au inventat nici stirea din 2016 si nici ce a de azi, ci americanii – sau de ce nu – KGB-ul rusesc? Mai mult, actorul american va lansa la sfarsitul anului noul sau film, Creed 2!

Actorul Sylvester Stallone a murit! – FALS!

deja ar trebui sa se intervina legal cu astfel de stiri, nu poti spune ca actorul Sylvester Stallone a murit nici macar in gluma. De ce? Pentru ca este imoral, nu poti lansa astfel de vesti doar ca sa te distrezi. Este deja o lege contra celor care anunta atacuri sau incendii false, cred ca ar trebui sa se ia masuri si in caest caz. Nu mai zic de cate ori l-au inmormantat pe Iliescu, sau pe alti politicieni. Corect, nu ne plac – ar trebui sa „moara” in viata politica, dar nu dai asemenea stiri in nicio situatie!

Deci ca sa fie clar pentru toata lumea: actorul Sylvester Stallone nu a murit! Este viu si nevatamat, iar daca aveti dubii la astfel de vesti, verificati pe WikiPedia! Acolo cel putin in limba engleza gasiti actualizari in timp real in astfel de cazuri, pentru ca evident in SUA traiesc sute de milioane de cetateni constienti. Ne pare rau ca altii v-au indus in eroare, dar dati si voi vestea mai departe sa nu se mai sperie si altii!

Sylvester Stallone

Actorul Sylvester Stallone a murit! – FALS!