Ideologul din Teleorman a mai adus ceva romanilor, ceva ce nici cel mai mare oltean al tuturor timpurilor nu a reusit – inegalabilul „Nea Casca” din Scornicesti, ziua nationala a Olteniei! Urmeaza ziua nationala a secuilor, a moldovenilor, a motilor, a maramuresenilor, etc. ? Oare era necesar sa avem ziua in care Turdor Vladimirescu a intrat in Bucuresti decretata prin lege? De ce 1o ianuarie cand la Podul Inalt Stefan a repurtat o victorie nu este ziua Moldovei?

21 martie este ziua nationala a Olteniei – oficial in Romania din 2017

Pana acum romanii aveau prea putine zile nationale, asa ca asta a Olteniei a picat la tanc pentru ca PSD in frunte cu Liviu Dragnea sa intre si ei in Istorie. Ce a avut in cap si Iohannis nu stiu, probabil nu a vrut sa se puna rau cu oltenii. Daca salarii mari nu avem, macar sa avem zile nationale cat cuprinde. Nu zic ca nu era ok sa avem o zi a Olteniei, dar parca mai erau necesare si altele, nu doar a regiunii respective. Parca iar ne aflam in situati acand baba se piaptana, nu vi se pare?

Nu am nimic cu oltenii, nici cu ardelenii, moldovenii sau dobrogenii, dar nu inteleg cum au ajuns parlamentarii la decizia ca „doar” oltenii merita o zi nationala? Evident ca acum au altii ceva de zis, comentat si nu le poti spune ca nu au dreptate cand critica decizia PSD-ista. Daca tot au decis parlamentari isa nu mareasca salariile la cei cu venituri mici, macar sa le dam o zi desarbatoare!

Ziua nationala a Oltenilor

21 martie este ziua nationala a Olteniei – oficial in Romania din 2017