Te-ai mutat la tara si nu stii cum scapi de furnici, esti disperat si vrei o solutie miraculoasa? Sunt sigur ca ai incercat deja apa cu usturoi sau boabe de piper, dar furnicile au reaparut la scurt timp, de parca nu ai facut nimic sa scapi de ele. Degeaba ai lasat usturoiul la macerat timp de 24 de ore, iar mirosul ti-a mutat tie nasul, dar furnicile s-au incapatanat sa ramana la tine in casa, gradina, pe pavaj – de unde pamantul dispare si apare ditamai musuroiul. Poate ai incercat si coaja de portocala, despre care ai auzit ca va speria furnicile, facandu-le sa se mute la vecini.

Cum scapi de furnici in cateva ore

Cred ca am auzit mitul precum ca folosind bicarbonat de sodiu vei scapa de furnici cat ai zice peste, ei bine eu am incercat metoda asta, insa fara prea mare succes. In casa poate ca le sperii, dar in gradina degeaba am presarat in jurul copacilor, a mers doar dupa ce am pus scoci si ele au ramas lipite. Am incercat chiar si cu ceai de pelin sau zeama de lamaie, niciun rezultat vizibil nu a aparut la orizont. Voi ati incerrcat metodele astea minune pentru a scapa de furnicile din casa sau gradina?

Multi spun ca au scapat de furnicile din casa folosind apa si sapun, metoda pare simpla si macar nu te costa o avere. Dar nu sunt sigur ca pe termen lung vei avea rezultate mai bune decat folosind insecticidele din magazinele specializate. Oricum, la ritmul in care se inmultesc furnicile, sa scapi de ele pare doar o iluzie. Altii incearca sa le amageasca cu ceva dulce, intr-o capcana cu apa. Cate crezi ca vor incerca pana sa se umple vasul respectiv? Eu as folosi spary antifurnici, doar ca am auzit ca e cam toxic, dupa ce-l folosesti ia-ti o vacanta de cateva zile!

Ati auzit de praful ala antifurnici? Eu am incercat de cateva ori sa-l folosesc si rezultatul a fost zero barat, bani aruncati pe geam – ma rog, aruncat prin casa. La fel ca si gelul pentru furnici, el trebuie pus prin locurile pe unde vin furnicile, mie chestia asta cu gel mi-a ajuta in primul an, dar apoi a trebuit sa o iau de la capat. Am ajuns la o concluzie amara: NU pot scapa de furnici, asa ca mai bine ma invat sa traiesc cu ele in jurul meu!

Cum scapi de furnici