Cititorii ne-au rugat sa prezentam CV-ul lui Cristian Gava, dar de unde sa-l luam, daca pe net nu gasesti aproape nimic interesant despre el. OK, face jurnalism din 1992, adica de pe vremea cand eu abia incepeam viata de antreprenor roman fara succes.  Am pus langa poza tot ce am gasit despre el, sper sa fie suficient, in rest sunt doar informatii fara interes pentru public – sau asa zic eu, nu o fi chiar asa daca totusi lumea intreaba despre el. Problema este ca el a inceput sa fie cunoscut de pe la 16 ani, cand altii inca se jucau cu galetusa cu nisip.

Cristian Gava – CV online

Ma intreb oare unde sa gasesc eu date despre Cristian Gava, poate trece el pe aici si ne spune mai multe despre el. Unii il criticau la debut, dar de atunci nu am mai auzit de el, nu-l vad pe la posturile TV,  poate scrie cate ceva in presa, n-am mai luat un cotidian de peste 20 de ani, nici nu stiu daca se vand sau se dau gratis la chioscurile de ziare. Masi gasesti cate ceva cu si despre Cristian pe YouTube, dar cine are rabdare sa se uite la un clip cu 500 de viziualizari, doar ca sa-si faca o parere despre talentul sau jurnalistic.

Daca in 1992 Cristian Gava avea 16 ani, azi ar trebui sa fie deja un barbat matur de 47 de ani, adica se apropie de jumatate de secol de viata. Poate ca o sa aflam noi cumva mai multe, e insurat, are copii, e milionar sau s-a retras la tara, ducand o viata tihnita, intr-o lume zapacita? Am reusit sa scriu un articol de doi bani, despre un tanar cu potential, despre care nu am auzit pana ieri. E si sta un merit, nu-i asa?

Cristian Gava

Jurnalist din 1992. Specializat în investigaţii, a lucrat pentru ziarele locale Deşteptarea, Ziua şi Monitorul de Bacău, România liberă (1995-2003 şi 2007-2009), Cotidianul şi Jurnalul naţional (2004-2005), Evenimentul zilei (2005-2007). În 2007 a fondat Reporter Virtual, iar din 2009 până în prezent ocupa funcţia de director pe online pentru Federaţia Română a Jurnaliştilor MediaSind.