Am urmarit cu atentie filmul KIV-FRA – Cutia neagra, iar daca am dat la o parte informatiile ce nu pot fi probate, cateva lucruri sunt totusi clare – Victor Topa a fost judecat si condamnat pe drept, lucru ce nu poate fi contrazis de nimeni daca va urmari filmul prezentant ieri la Publika. Totul pare sa plece de la Petru Lucinschi, Victor Topa si Vlad Filat. Traseul de afacerist al lui Victor Topa este deja cunoscut – caci la fel s-a intamplat in mai toate tarile ex-comuniste, cu o singura exceptie – cei ce au prejudiciat statul sunt acum la racoare!

KIV-FRA – Cutia neagra sau un film interesant care-l demasca pe Victor Topa

Cand spui ca Victor Topa este un infractor nu ai cum sa gresesti, este deja judecat si condamnat, doar ca a reusit sa fuga in Germania si sa se ascunda. Daca privim doar jaful de la Air Moldova pricepem ca filmul spune cel putin o parte din adevar. Nu ai cum sa nu vezi si sa intelegi asta.  ( nr. asteptam si filmul despre Plahotniuc )

Dupa ce a preluat destul de lejer catering-ul de sub nasul Air Moldova, Victor Topa a reusit sa vand si biletele, desi asa ceva inca nu am mai vazut in nicio tara. Sa preiei 8% din valoarea tuturor biletelor vandute e o afacere pe cinste! Precis firma de stat nu stia sa-si vanda biletele, dar degeaba vorbim, justitia a demonstrat deja adevarul.

O dovada in plus este si faptul ca Victor Topa pe vremea cand facea afaceri cu statul, era angajat tot la stat, deci conflictul de interese este evident.

Petru Lucinschi