Azi am ajuns sa ma intreb de ce nu ma uit eu la TV7 si care este legatura dintre Natalia Morari, Igor Botan si limba romana in Moldova ( sau la TV 7 ). Intru frumusel la sectiunea de limba romana a postului TV si gasesc in limba noastra cea romana doar zilele saptamanii! Pe bune domnilor, chiar sunteti televiziune “moldoveneasca”? Am crezut ca e o problema cu butoanele, am apasat pe limba rusa – in speranta ca voi citi in romana, dar evident m-am amagit singur!

Natalia Morari, Igor Botan sau limba romana la TV 7 ( inexistenta )

Am zis ca poate ma insel si hai sa vad ce poate scrie un moldovan cu litere latine pentru TV 7, am gasit => “Segodnea v Moldove”, deci este clar! Televizunea unde s-a desavarsit ca jurnalist Natalia Morari si prietenul ei Igor Botan este cu siguranta una pro-Moldova! Apoi stai si te intrebi care este legatura celor doi cu Platforma DA – Partid politic, de unde vin banii la Juranl TV si tot asa, intrebari cate vrei, raspunsuri evidente!

Cand au expulzat-o rusii pe Natalia Morari am zis ca sigur e o cacialma marca KGB si ca e platita din banii Kremlinului, azi cand am mai cercetat am ajuns in proportie de 99,99% la concluzia ca am avut dreptate. De ce nu 100% sigur? Pai poate aflam ca or fi impicati si Topii, doar ei nu stau cu banii la ciorap, nu-i asa?

Vom mai investiga, sunt multe de aflat despre dedesupturile jurnalelor noastre – tv sau pe hartie, nu conteaza. Pana la urma stau si ma intreb, ii pasa cuiva de tara asta, sau doar eu stau si ma zbat ca pestele pe uscat pentru o tara mai buna?

Natalia Morari la TV 7

http://digitalpress.info/wp-content/uploads/2015/11/Natalia-Morari.jpghttp://digitalpress.info/wp-content/uploads/2015/11/Natalia-Morari-150x150.jpgWebTVRepublikaIgor Botan,Natalia Morari,Site personal,Televiziune,TV
Azi am ajuns sa ma intreb de ce nu ma uit eu la TV7 si care este legatura dintre Natalia Morari, Igor Botan si limba romana in Moldova ( sau la TV 7 ). Intru frumusel la sectiunea de limba romana a postului TV si gasesc in limba noastra...