Iata ca intr-un final dupa doua incercari nereusite, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni cu executare. Nu poti sa te bucuri de raul altuia, insa poti sa te gandesti ca rasul pe care l-a tot afisat infata presei, s-a estompat ca sa nu zicem ca s-a sters definitiv. Vand deja o condamnare cu suspendare, azi erau posibile doar cateva variante. Prima ar fi fost sa se retrimita dosarul spre rejudecare, ca sa nu-si ia nimeni responsabilitatea condamnarii. A doua era achitarea si evident in cazul unei condamnari nu exista decat varianta cu executare.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni

Era deja o gluma ieri pe retelele de socializare: la penitenciarul Rahova intreaba cineva – aveti Mazare? DA! Dar Dragnea aveti? Aducem maine! Iata ca asa a fost. Se va prezenta singur Liviu Dragnea sau va fi adus cu mascatii? Eu merg pe prima varianta, dar cine stie? Drept urmare Viorica Dancia a devenit presedintele interimar al PSD. Am ramas fara sef la Senat, PSD fara presedinte si Mazare a primit un coleg, fost coleg de partid. Unii ar zice ca se merita unul pe altul.

Problema mai grava pentru Liviu Dragnea este de fapt dosarul TelDrum, unde pedeapsa ar putea fi mai mare. Va putea el sa iasa conditionat? Teoretic NU, dar practic o sa vedem dupa un an. Ce condamnam noi mai mult la Liviu Dragnea: ca nu a inteles nimic din clementa judecatorilor – a primit cu suspendare iar el o tinea una si buna, sunt nevinovat. Acum s-a dat un exemplu, dar se pare ca iar unii PSD-isti nu au inteles ca avem o singura justitie, cum mergem noi astia saracii cu ea, merg si ei bogatii Romaniei!

Liviu Dragnea condamnat definitiv

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni