De cate ori nu am spus aici ca modul corect de a privi viata nu este acela in care statul iti ofera totul pe tava, ci doar o legislatie stabila care sa-ti permita sa te dezvolti pe propriile picioare. Asa a luat nastere Cuptorul Moldovencei – o afacere de succes deschisa in 2012 si care azi are o cifra de afaceri ce a depasit un milion de dolari pe an, dupa doar sase ani de la deschidere. O fi greu, o fi usor – nu stiu ce sa zic, dar cu siguranta ne arata ca se poate. Daca a putut o tanara de 30 de ani, de ce sa nu reusesti si tu?

Cuptorul Moldovencei – o afacere de succes

DA, se spune ca sufletul economiei este comertul, dar ieseanca noastra face si comert si productie in acelasi timp. Cum veniturile de la stat sau o firma privata in Romania nu ofera nici bucuria unui venit rezonabil si nici mari satisfactii profesionale, nu este de mirare ca multi incep afaceri pe cont propriu. Nu reusesc toti, dar Cuptorul Moldovencei s-a dovedit a fi o afacere de succes in Iasi. Patroana – Nicoleta Hritcu, o moldoveanca de peste Prut a decis sa ramana in Iasi si sa-si deschida propria afacere. Azi invarte peste un milioan de euro pe an si este un antreprenor local.

Acum moldoveanca viseaza la o franciza – Glazurai – cu prajituri artizanale de casa. Se va extinde sau nu, o sa vedem. Ideea articolului este insa aceea de a va demonstra ca se poate si in Romania, nu doar in vestul Europei. Nicoleta Hritcu a dat de munca la 54 de angajati si are cinci puncte de desfacere. Era imposibil sa nu reuseasca daca oferea ceva dulce si de calitate iesenilor, nu-i asa? Va dati seamam ca Nicoleta nu a ascuns ca este moldoveanca? Ba mai mult, asa si-a si numit afacerea :  Cuptorul Moldovencei – sa se stie cine-i cel ce indulceste lumea!

Cuptorul Moldovencei

Cuptorul Moldovencei – o afacere de succes