Fara sa vreau am intrat pe Agora.MD si ca de obicei ceva imi sare in ochi: sfaturi pentru moldoveni despre cum sa faci usor bani in Republica Moldova. Am o singura nedumerire, cei care scriu astfel de articole locuiesc sau cel putin sunt nascuti in Moldova? De ce intreb? Pentru ca intr-un articol intitulat “4 idei de a face suficienţi bani încât să poţi demisiona de la locul de muncă” descopar ca ori sunt dusi cu capul, ori le lipseste o rotita, beculet ceva in zona unde ar trebui sa fie acoperisul care pazeste sa nu le ploua in gat!

Cum poti castiga bani usor pe internet in Republica Moldova?

Prima idee vine pentru moldoveanul sarac, ala de primeste maxim 2 sau 3 mii de lei salariu pe luna. El ar putea cumpara nu unul, ci trei sau patru apartamente si sa le dea cu chirie! Super idee, dar eu vin si le spun ca au calculat gresit: cumperi mai bine un hotel si il dai cu chirie! Castigi mai bine! Urmeaza una si mai buna, scrie co carte! Cum sa nu, moldoveanul s-a nascut scriitor, tot asa cum romanul s-a nascut poet! O singura sugestie venita de peste Prut, cartile se scriu la puscarie, dar si asa nu le cumpara nimeni! Deci sa trecem la super ideea cu numarul trei!

Freelancing sau pentru cine nu stie, stai acasa si nu faci nimic, in speranta ca maine iti da unul o super comanda de nu stiu ce si te faci milionar! Un fel de pensionar fara pensie, sau pentru cine are parinti in politica, modul ideal de a pierde nu doar vara ci si iarna sau oricare anotimp iti doresti!

Ultima oferta este sa-ti faci un blog! Asta e simpla de tot, uitat-va la noi, suntem asa de bogati din scris pe internet, incat maine ne luam deja de prima afacere, aia cu apartamentele de inchiriat! 🙂

Cum castig bani usor