Ieri Bilionera a parasit Ferma dupa duelul cu Diana Belbita, un duel de indemanare si cunostinte generale. Oare cine va castiga la Ferma anul acesta? Gurile rele zic ca finala se va juca cu Catalin Morosanu si Marius Craciun, deci teoretic la urmatorul duel cu eliminare dintre Kamara si Marius, primul va pleca acasa. Asta ar fi o compensatie pentru ca a jucat incorect atat la cocioaba cat si in Ferma. Nimeni am vazut ca nu l-a intrebat pe Kamara de unde stia unde este a doua carte, daca pana atunci nimeni nu banuia unde este si toti o cautau.

Cine castiga Ferma – un nou inceput?

Oare cine o sa-l elimine pe Zmarandescu din Ferma? Acesta ca de obicei a jucat o carte noua si a declarat ca va juca pe cont propriu, ca nu mai este in tabara banditilor. Dar cine a mai ramas de fapt in tabara aia? Kamara va fi eliminat vineri de catre Marius Craciun, deci mai ramane Shakira si Pastrama din vechea gasca. O sa se alieze cu Brigitte si Pastrama ca sa-l invinga pe Morosanu? Ar fi chiar si sub demnitatea lui de fost bodyguard la Becali. Asadar sortii s-au intors impotriva gastii formate in jurul banditilor, iar faptul ca acum toate duelurile sunt cu eliminare va duce mai repede la final si castigator.

Unde s-a desfasurat concursul Ferma – un nou inceput? La Vila Klaus din muntii Semenic, un peisaj de poveste langa comuna Văliug. Asadar aici se va juca si semifinala si finala de la Ferma in 2019, iar noi chiar daca am aflat din surse neoficiale cine va castiga competitia si cei 50 de mii de euro [ Marius Craciun ], nu putem spune ca asa este 100%, ramane sa aflam alaturi de voi deznodamnatul in urmatoarele saptamanani. Daca intr-adevar finala va fi cu Morosanu si MArius, inseamna ca fermierii au fost mai buni, chiar daca s-au adus doi concurenti proaspeti sa le puna piedica!

Câștigător Ferma un nou început

Cine câștigă Ferma – un nou început?