Avem deja peste cinci milioane de romani in strainatate, marea lor majoritate isi doreste sa se uite la programe romanesti. O varianta este sa apelezi la IP TV, sau la site-uri [ in marea lor majoritate ilegale ] gratuite unde se pot urmari posturi TV romanesti. Dar cei mai multi romani din strainatate vor sa vada emisiunile legal, de aceea apeleaza la antenele de satelit de a Digi TV sau de la alti furnizori de astfel de servicii. De exemplu cei care au antene de satelit vor sa stie pe ce satelit emite Digi TV in Germania, cei din Franta si Italia vor cauta evident ceva legat de tara lor.

Antena Digi TV in strainatate

Desi lumea s-a invatat cu antenele Digi TV, sa stiti ca mai sunt si alte oferte pentru a viziona posturile romanesti in strainatate. Pur si simplu ar trebui sa faceti o comparatie intre ce ofera in plus fiecare companie si la ce pret, iar dumneavoastra puteti alege pentru strainatate o antena de la Orange, Focus Sat, etc. Chiar si Telekom are oferte bune. Mai mult, daca alegeti sa vizionati in strainatate posturi romanesti cu un TV BOX, va trebui sa achitati evident luna de luna un abonament. Asadar depinde de voi ce varianta alegeti, nu exista o solutie universala unica.

Instalare receiver Digi TV in Germania

Eu am lucrat pana de curand cu Marius, doar ca dupa ce m-am mutat din Berlin in Stuttgart a devenit mai comod sa renunt la vechea antena si sa iau una noua in orasul in care m-am mutat. Asadar am vandut receiverul si antena de la Digi TV si am cauta pe cineva sa-mi instaleze o antena noua in Stuttgart. Am iesit mai ieftin, am scapat de problema cu demontatul si montatul – de obicei antelenele Digi TV se monteaza gratuit la semnarea contractului, asa ca am mers pe aceasta varianta.

Pentru a gasi pe cineva care sa va monteze o antena de satelit cautati ofertele din grupurile de pe FaceBook, sunt persoane care se ocupa de asa ceva in fiecare oras mai mare din Germania! Mai ramane o intrebare: este legala instalarea antelenlor DiGi TV in strainatate? Daca intrebi asta la RDS o sa-ti zica ca NU se pot instala antenele lor decat in Romania! Asadar o faci pe raspunderea ta! Pe de alta parte pe site-ul oficial exista varianta de a achita facurile la Digi TV online, pe site-ul lor – cu cardul. Asadar tacit cred ca ei accepta sa iesi cu antena in strainatate – de fapt cu receiverul, caci antena poate fi oricare alta. De fapt ca sa poti viziona programele nu ai nevoie decat de activarea cartelei, restul merge automat, iar cei de la RDS nu stau sa te caute sa vada ce ai facut cu antena [ cel putin asa zice lumea ].

Antena Digi TV in strainatate

Antena Digi TV în străinătate