Pentru ca vrem sa oferim stiri si informatii de cea mai buna calitate am decis sa va oferim posibilitatea de a adauga si voi o stire pe portalul DigitalPress. Poti sa publici inclusiv comunicate de presa, doar ca pentru asta va trebui sa ai un text unic, nepublicat pe alt site sau FaceBook. Pentru a lua legatira cu departamentul de presa al portalului nostru puteti folosi fie rubrica Contact fie paginile ce permit postarea de comentarii ( pentru a evita postarile abuzive nu este permisa postarea la fiecare articol in parte, in schimb dreptul la replica este asigurat si orice veti dori sa postati la aceasta rubrica va fi postat imediat, neconditionat si fara modificari din partea redactiei.

StiriPentru rubrica publicitate va trebui sa contactati redactia Digital Press si veti primi lista de preturi valabila timp de o saptamana ( daca nu ati definitivat comanda si reveniti pentru detalii peste o luna, doua sau mai mult va trebui sa cereti iarasi lista de preturi de publictate actualizata. Publicitatea se poate face prin bannere, articole de prezentare sau Comunicate de presa. Cei ce doresc sa devina redactori pe portalul nostru o pot face printr-o cerere, va fi examinata si dupa ce veti scrie 10 articole de proba veti primi statutul de editor de stiri pe Digital Press. Atentie: toate articolele de acest site sunt unice. deci nu incercati sa republicati texte de pe alte site-uri ( inclusiv FaceBook )!

Pentru cei ce se ocupa de promovarea afacerilor se poate face un abonament ce permite publicarea nelimitata de articole pe site-ul nostru ( dupa o verificare a unicitatii acestora ). Abonamemtul poate fi lunar, semestrial sau anual!

Stiri DigitalPress

Adaugă o știre pe DigitalPress