Desi interentul este invadat de aceasta stire, nu stiu daca este proiect sau a devenit deja lege, cert este faptul ca statul roman ar trebui sa plateasca in contul fiecarui nou nascut dupa anul 2018 ( de ce nu si in contul nostru, al celor deja nascuti! ) sume ce cu dobanzi ar ajunge la implinirea varstei de 18 ani la 10.000 de euro! Au mai fost initiative de ac est fel, ma intreb doar cum vor creste ddobanzile la aceste sume daca stim ca acum in Romania daca pui 100 de euro la banca, iei peste un an 99!

10.000 de euro pentru nou nascutii cu cetatenie romana dupa 2018

Chiar daca pare mai mult o gluma, eu cred ca este doar o initiativa legislativa, nu-i vad pe parlamentarii PSD aproband asa ceva, in perioada cand cauta sa impoziteze si ce nu ai, nu doar ce ai. Oricum legea ar trebui sa dea acesti bani intr-un cont la CEC Bank, accesibil doar de catre titular, adica noul nascut care a ajuns la varsta de 18 ani, iar banii se vor putea folosi pentru studii, casa sau tratament medical!

Vad ca de fapt vestea circula mai mult peste Prut, evident ca ar fi un ajutor nesperat pentru copii romanilor din Republica Moldova. Sa traim si sa o vedem in practica, va dati seama ca au la dispozitie 18 ani sa modifice legea sau sa o declare “neviabila”. Insa pentru PR ar fi ceva numai bun, nu-i asa? Sa ajungem oare ca cetatenii din Emiratele Arabe unite si sa primim bani doar pentru ca ne-am nascut romani?

Copil român

10.000 de euro pentru nou născuții cu cetățenie română după 2018